căutare personalizată

sâmbătă, 16 mai 2009

Maty la baie #2



Poza este făcută înainte de participarea la Tunnig Show Arad 2009.

marți, 12 mai 2009

Prima participare oficială la Tunning Show Arad

În cursul zilei de duminică, 10 mai 2009, am participat la ediția din acest an a Tunning Show-ului din Arad, desfășurat în parcarea centrului comercial Armonia.

Categoria la care am participat a fost cea de Best Driving Skills, categorie ce constă în parcurgerea unui traseu virajat, urmată de o întoarcere de 180 de grade într-un spațiu delimitat și parcurgerea unui zig-zag, toate acestea contra timp.

Am participat cu Maty la această categorie, fiind singurul înscris cu un Matiz la această probă. Ce m-a bucurat foarte mult a fost susținerea primită din partea celor 1000+ spectatori care m-au aplaudat și ovaționat datorită curajului si spectacolului oferit.

Am obținut locul 16 din 21 de participanți, rezultatul fiind foarte bun, ținând cont de faptul că am concurat cu o mașină de categorie mică, fără modificări, iar ca și oponenți am avut atât șoferi mult mai experimentați cât și mașini mult mai puternice (Porsche, Subaru Impreza STI etc).

Mai jos, aveți un link cu prima parte a probei de îndemânare, link care conține și cele 2 ture ale mele cu Maty:

http://www.youtube.com/watch?v=361Ws8rZ_BE

Mulțumiri lui SorinJ pentru filmare și mulțumiri LoganClub Arad și Timișoara pentru susținerea și sfaturile oferite înaintea cât și în timpul probei.