căutare personalizată

vineri, 14 august 2009

Concurs HTC Magic

Întotdeauna am fost un fan al gadget-urilor. Abia aşteptam lansarea unui nou gadget deoarece eram sigur că la fiecare lansare nouă avea loc un mic salt tehnologic în ceea ce priveşte miniaturizarea componentelor, eficienţa energetică şi performanţa noului gadget.


HTC Magic nu face excepţie de la această regulă: sistemul de operare Android îl face potrivit pentru a fi utilizat de oricine şi pentru aproape orice prin multitudinea de aplicaţii oferite; conectivitatea extinsă oferită prin WI-FI şi Bluetooth îl face potrivit pentru schimbul facil de informaţii utilizând reţelele wireless iar camera de 3.2 Mpixeli împreună cu player-ul audio-video şi slotul pentru carduri MicroSD transformă acest smartphone într-un mic centru multimedia la purtător. Toate aceste funcţii sunt aduse la viaţă cu ajutorul unui acumulator Li-Ion de 1340 mAh care asigură o autonomie mai mult decât satisfăcătoare având în vedere multitudinea de funcţii incluse în acest smartphone.


Îmi doresc un HTC Magic deoarece la ora actuală este cel mai complet smartphone existent pe piaţă, un adevărat gadget adresat tuturor. HTC Magic mă poate ajuta prin faptul că nu mai trebuie să am la mine alte aparate (laptop, MP3 player, USB stick) deoarece HTC Magic le încorporează pe toate, la un anumit nivel. Este gadget-ul perfect pentru mine deoarece îmi asigură mobilitate, conectivitate la Internet din orice loc şi spaţiu de stocare pentru toate documentele, pozele şi melodiile mele.



Post scris pentru concursul “Imi doresc un HTC Magic”, organizat de Gadgeteer.ro si Vodafone Romania.